Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Visie & Missie

Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Visie
Be&Become gelooft dat ieder mens gedurende het leven het recht heeft zich te blijven ontwikkelen. Ontdekken welke eigenschappen echt bij je horen om zo vanuit je eigen authenticiteit en kracht te leven en te werken. Bij onze ontwikkeling krijgen we de mogelijkheid gebruik te maken van paarden; dieren die niet anders doen dan zijn wie ze zijn! Unieke wezens die zo oprecht en puur ons gedrag spiegelen, dat we niet anders kunnen dan daarvan leren.

Missie
Bij Be&Become staat het ontwikkelen van mensen centraal. Wij hebben ons ten doel gesteld mensen de mogelijkheid te bieden, te ontdekken wat hun kernkwaliteiten zijn en deze zo optimaal mogelijk in te zetten voor de organisatie waar ze werken.

Naam & logo
Of het nu om organisaties of mensen gaat, de naam Be&Become laat zien dat je niet altijd alleen maar gefocust hoeft te zijn op wie je wilt worden, maar dat het ook belangrijk is te realiseren wie je nu bent. Bewaar het goede van nu en neem het mee naar wie je wilt worden. Dit zien we ook terug in het logo van Be&Become. De mens wordt gesymboliseerd door de stip en de schillen daarom heen verbeelden alle eigenschappen en ervaringen. Tussen de schillen door is er altijd ruimte om bij jezelf te komen (de stip). Het is een kwestie van de juiste weg vinden.

Deborah Smulders

Mijn naam is Deborah en de drijvende kracht achter Be&Become . Ik studeerde communicatie waar mijn liefde voor het ontwikkelen van mensen ontstond. Mijn ervaring als trainer, coach en adviseur deed ik op bij een trainingsbureau en later als zelfstandig trainster in zowel de profit als non profit sector. Mijn ervaringen met verandermanagement is een continu proces geweest in zowel mijn tijd als zelfstandig adviseur als later in mijn functie als strategisch communicatieadviseur.

Om mijn kennis uit te breiden volgde ik veel verschillende studies waaronder de cursussen meta coaching, de vier assen van verandering uit de Neuro semantiek en inleiding in de psychologie, sociale psychologie aan de open universiteit. Naarmate ik mij verder ontwikkelde, kwam daar ook een andere manier van werken bij. Zingeving werd steeds belangrijker en ik studeerde verder in het lichaamsgericht werken, traumaverwerking, EMDR, verlieskunde en stervensbegeleiding.Zo kon ik mensen op een nog wezenlijker niveau begeleiden om te komen tot blijvende veranderingen.

Paarden zijn altijd een zeer professionele hobby geweest. Door mij te scholen in het gedrag van paarden en de wijze waarop paarden kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen, kunnen deze bijzondere dieren bijzonder waardevol zijn bij het ontwikkelen van mensen individueel of in teams.

Mijn manier van werken wordt gekenmerkt door een no nonsens mentaliteit, maar met een groot gevoel voor spiritualiteit en zingeving. Ik ben resultaatgericht, eerlijk en betrokken bij mensen. En ik geloof dat jij de enige bent die jouw leven kan bepalen en jouw toekomst kan creëren. Ik stimuleer mensen dan ook graag om hier verantwoordelijkheid voor te nemen.

Wil je meer weten over mijn opleidingen, klik dan hier voor een uitgebreid overzicht van mijn opleidingen en specialisaties

Bij grote drukte, problematiek waar ik te weinig kennis of ervaring in heb, werk ik graag samen met een aantal collega’s. Zo is er altijd een oplossing bij de vraag en ontstaan er geen lange wachttijden voor er gestart kan worden.

WERKEN MET PAARDEN

Ik ontvang mensen graag op mijn locatie in het landelijk gebied van Bruchterveld. Een locatie die volledige privacy en rust biedt waar zowel met als zonder paarden gewerkt kan worden. Voor teamtrainingen met paarden gedurende het natte seizoen, zijn er verschillende verschillende locaties waar ook binnen gewerkt kan worden.