Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Wie zijn wij

Visie
Be&Become gelooft dat ieder mens gedurende het leven het recht heeft zich te blijven ontwikkelen. Ontdekken welke eigenschappen echt bij je horen om zo vanuit je eigen authenticiteit en kracht te leven en te werken. Bij onze ontwikkeling krijgen we de mogelijkheid gebruik te maken van paarden; dieren die niet anders doen dan zijn wie ze zijn! Unieke wezens die zo oprecht en puur ons gedrag spiegelen, dat we niet anders kunnen dan daarvan leren.

Missie
Bij Be&Become staat het ontwikkelen van mensen centraal. Wij hebben ons ten doel gesteld mensen de mogelijkheid te bieden, te ontdekken wat hun kernkwaliteiten zijn en deze zo optimaal mogelijk in te zetten voor de organisatie waar ze werken.

Naam & logo
Of het nu om organisaties of mensen gaat, de naam Be&Become laat zien dat je niet altijd alleen maar gefocust hoeft te zijn op wie je wilt worden, maar dat het ook belangrijk is te realiseren wie je nu bent. Bewaar het goede van nu en neem het mee naar wie je wilt worden. Dit zien we ook terug in het logo van Be&Become. De mens wordt gesymboliseerd door de stip en de schillen daarom heen verbeelden alle eigenschappen en ervaringen. Tussen de schillen door is er altijd ruimte om bij jezelf te komen (de stip). Het is een kwestie van de juiste weg vinden.

Deborah Smulders

Deborah is de drijvende kracht achter Be&Become . Zij studeerde communicatie, waar haar liefde voor het ontwikkelen van mensen ontstond. Haar ervaring als trainer, coach en adviseur deed zij op bij een trainingsbureau en later als zelfstandig trainster in zowel de profit als non profit sector. Om haar kennis uit te breiden volgde ze diverse studies waaronder de cursussen meta coaching, de vier assen van verandering uit de Neuro semantiek en inleiding in de psychologie, sociale psychologie aan de open universiteit. Haar ervaringen met verandermanagement is een continu proces geweest in zowel haar tijd als zelfstandig adviseur als later in haar functie als strategisch communicatieadviseur. Paarden zijn altijd een zeer professionele hobby geweest. Door zich te scholen in het gedrag van paarden en de wijze waarop paarden kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen, gebruikt zij deze bijzondere dieren op zeer effectieve wijze bij het ontwikkelen van mensen.

Deborah ’s manier van werken wordt gekenmerkt door een resultaatgerichte en krachtige aanpak, haar betrokkenheid bij mensen en haar directe manier van communiceren. Zij stimuleert mensen en bedrijven eigen verantwoordelijkheid te nemen en hun eigen toekomst te creëren.Voor een uitgebreid overzicht van de opleidingen en specialisaties van Deborah, klik hier.

Laura Reichgelt.

Als ambitieus en gedreven persoon is Laura werkzaam als zowel trainer en coach met hulp van paarden als interim-manager in het bedrijfsleven. Afgestudeerd als communicatieprofessional, startte Laura haar carrière in de arbeidsbemiddeling. In 2008 kreeg ze daar haar eerste leidinggevende functie als Rayonmanager Twente en was ze verantwoordelijk voor 2 vestigingen met in totaal 8,5 FTE. Van daaruit groeide ze al snel door tot Regiomanager en heeft ze van2008 t/m 2013met veel organisaties mogen samenwerken en mee mogen denken bij het realiseren van hun organisatiedoelstellingen op het gebied van HR beleid op tactisch en strategisch niveau. Laura rijdt sinds haar 8e paard en heeft altijd actief lesgegeven.

Vanaf 2013 is ze naast haar werk als interim-manager, haar ervaring et paarden gaan inzetten in het begeleiden van mensen. Dit doet ze vanuit haar bedrijf way4you en als vaste partner van Be&Become.

Karin Kolthof

Karin Kolthof werkt als zelfstandig paardencoach en als dramatherapeut met rebound leerlingen. Met haar jarenlange ervaring in het werken met leerlingen die om wat voor reden dan ook niet meer mee kunnen doen in het reguliere onderwijs, ligt haar specialisatie ligt in het werken met jongeren en jong volwassenen tussen de 6 en 21 jaar. De ervaringen met het omgaan met weerstand, boosheid, onverwerkte emoties of andere persoonlijke ontwikkelingsproblemen, worden tevens zeer deskundig ingezet voor de persoonlijke groei van volwassenen of teams.

Karin haar manier van coachen kenmerkt zich door haar sterke persoonlijkheid, haar eerlijkheid, maar zeker ook door haar humor. We komen allemaal onze “hindernissen” in het leven tegen die we moeten nemen om verder te komen. Soms kun je dat zelf, soms heb je daarbij hulp nodig van anderen. Als we eenmaal die hindernis hebben genomen zijn we vaak blij, opgelucht of trots.

DE PAARDEN

Wij werken op verschillende locaties met verschillende paarden. Zo hebben wij de mogelijkheid om in iedere coachsessie of groepstraining met andere paarden te werken. Hiermee voorkomen wij overbelasting van de paarden en helpen ze met plezier bij het coachen. Tevens hebben deelnemers van individuele coachsessies alle mogelijkheden een paard te kiezen dat hem op de één of andere wijze triggert. Een belangrijk input voor het ontwikkelproces van de deelnemer.

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu