Een leven zonder visie&missie, is als stuurloos ronddobberen op zee.

Visie & missie

jou laten ontdekken wat voor prachtig en krachtig mens je bent!

visie
Vanuit een diep innerlijk weten, voel ik dat we hier zijn om te leren, te groeien en alle aspecten van het leven te ervaren zoals wij dat kennen. Er zijn geen goede of slechte ervaringen. Wel is er een wijze waarop je ervaringen beleeft. Deze wijze bepaalt of je gelukkig bent, tevreden bent, voldoening ervaart of niet.

In mijn ideale wereld is iedereen gelukkig, leeft iedereen het leven dat hij graag wil leven, doet het werk waar hij gelukkig van wordt. Is iedereen verbonden met wie hij werkelijk is. Is iedereen vol zelfvertrouwen, bewust van zijn kwaliteiten en liefdevol naar zichzelf en anderen. In mijn ideale wereld heeft iedereen stralende ogen van geluk en gelooft ook iedereen in een gelukkige wereld. Hoewel ik weet dat dit een ambitieuze, utopische droom is, want ook minder leuke ervaringen zijn ervaringen die nodig zijn, geloof ik wel dat iedereen het recht heeft om echt gelukkig te zijn.

Missie
Daarom laat ik gedurende mijn leven zo veel mogelijk mensen ontdekken wie ze werkelijk zijn. Ik laat ze ontdekken hoe krachtig ze zijn, hoe goed en mooi ze zijn als ze zichzelf zijn. Zodat ze gelukkig zijn en hun levensvreugde ervaren. Dat is mijn zielsmissie, mijn passie. Hier word ik gelukkig van.

Missie bedrijfsleven
Mijn missie vertaald naar bedrijven is om gedurende mijn werkende leven zo veel mogelijk bedrijven in Nederland te laten ontdekken dat spiritualiteit en zingeving van onschatbare waarde is voor het werkgeluk van medewerkers en daarmee het succes van bedrijven.

Het logo

Het logo en de naam is een verbeelding van wie ik ben en wie ik kan worden. Wat ik geloof en wat ik te brengen heb en tegelijkertijd van wie jij bent en kunt zijn.

De lijn die van onder naar boven gaat en weer terug, staat voor de verbinding tussen het aardse hier & nu (onder) en het spirituele zijn (boven). Daar tussen zit een grote goudgele stip. Dit is de mens in al zijn grootsheid, kracht en licht als hij leeft naar wie hij werkelijk is met een harmonieuze verbinding tussen het aardse hier en nu en het grotere spirituele geheel. Het leven zelf wordt gesymboliseerd in de oneindigheid van de cirkels om de mens heen. Tegelijkertijd staan de cirkels symbool voor de verschillende levensfasen en gebeurtenissen waar we als mens mee te maken hebben. Allemaal met als doel om onze ziel te laten ervaren en te groeien en als mens te worden wie we werkelijk zijn.

Inspiratie

Het gaat er niet om te leren wat er te weten valt, het gaat er om dit te leven!