Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Training intuïtie en spiritualiteit ontwikkelen start 6 juni

Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Als mens zijn we verbonden met alles om ons heen.

Wanneer je gevoelig bent voor energie, kun je onbewust dingen aanvoelen. Jouw intuïtie vertelt je dan dat iets goed is of juist niet, je denkt aan iemand die juist op dat moment belt, je weet dat er iets is met een dier zonder te begrijpen waarom. Kortom je verbindt je onbewust met de energie om je heen. Omdat dit onbewust gebeurt, is het moeilijk onderscheid te maken tussen wat van jou is en een ander. Ook is het soms moeilijk te vertrouwen op dit gevoel, omdat het uit het niets komt en niet altijd past bij wat je denkt. Toch is dit “weten” en “aanvoelen” een belangrijk onderdeel van het mens zijn. Het kunnen verbinden met alles om je heen is noodzakelijk om te voelen dat je onderdeel bent van een groter geheel en welke rol jij daar in hebt. Door jouw intuïtie en spiritualiteit te ontwikkelen, herstel jij jouw verbinding met je ziel en word je je bewuster van dit “weten” en “aanvoelen”. Jouw ziel helpt jou op jouw weg door vanuit een weten, een intuïtief gevoel, je te stimuleren de keuzes maken die beter passen bij wie jij in essentie bent en het werk dat je hier op aarde te doen hebt.

Jezelf spiritueel ontwikkelen

Wil jij jouw intuïtie en spiritualiteit verder ontwikkelen, dan kan dit door 8 vrijdagochtenden, in de verbondenheid van een kleine groep, veilig te groeien in jouw intuïtieve en spirituele vermogens. Er is alle ruimte om de vragen te stellen waar jij graag antwoorden op zou willen.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere: energie van jezelf en anderen, voorwerpen invoelen, aura, kleuren, healing van mensen en dieren, de spirituele wereld en zelfzorg. Deze ochtenden worden volledig aangepast aan wat de groep nodig heeft. Jouw persoonlijke groei, die direct verbonden is met spiritualiteit, loopt hier als een rode draad doorheen.

Data en meer praktische informatie

Groep 2: 6, 26 juni, 17 juli, 4 sept, 25 sept, 16 okt, 6 nov, 27 nov. (ma en di)
Groep 1: 12, 29 mei, 9, 23 juni, 7, 21 juli, 8, 22 sept. (vrijdagen)

Meer informatie over deze training, klik dan op deze link om verder te lezen.