Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Training become a respected advisor

Interactieve theorie & vaardigheden oefenen met paarden

Wat is het
Een training waarin je als adviseur leert wat het effect is van jouw manier van communiceren tijdens het adviesgesprek. En natuurlijk wat je kunt veranderen of uitbouwen om je doel als adviseur te bereiken; dat men jouw advies opvolgt. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: de rollen van de adviseur, jouw rolkeuze, niveau van communicatie, feedback geven/ ontvangen, inzetten van kernkwaliteiten, weerstand en de fasen van een adviesgesprek.

Werkwijze
Een exclusieve dag waar theorie en praktijk elkaar versterken. Exclusief omdat de theorie op interactieve wijze wordt gegeven, maar vooral omdat we jouw vaardigheden in de praktijk gaan bekijken met behulp van paarden.

Waarom met paarden?
Paarden zijn ware meesters als het gaat om non-verbale communicatie. Non-verbale communicatie bepaalt 60 tot 80% van de indruk die de ander van jou heeft. Van paarden kun je een heel zuivere en eerlijke feedback verwachten. Paarden doen zich nooit anders voor dan ze zijn en reageren puur op datgene waar ze mee te maken krijgen. Een eerlijkere spiegel bestaat er niet. Tijdens het oefenen van jouw vaardigheden gaan we kijken naar onderwerpen als: hoe effectief communiceer jij, niveau van communiceren, leiderschap; In welke mate ben jij leider van je eigen gesprek, hoe maak jij gebruik van jouw kernkwaliteiten en hoe ga jij om met weerstand.

Wanneer: 
Laatste training dit jaar 24 november 2010
Waar: 
Larixweg 6, Rheezerveen
De prijs: 
€ 590,00 incl. lunch, trainingsmateriaal en gebruik van de paarden. Excl. BTW

Aanmelden
In verband met het werken met paarden, kunnen er maximaal zes mensen per dag deelnemen. 
Wil jij een van deze deelnemers zijn, stuur dan een mail naar 
info@beandbecome.nl. Zet in de mail je naam, van welke organisatie je bent en het factuuradres. Wil je meer informatie? Bel of mail gerust (tel. 0642218578)

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  In september 2020 komt Margrit Coates speciaal weer naar Nederland om een driedaagse workshop te geven over het helen van en communiceren met paarden. Tevens geeft ze een eendaagse workshop …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu