Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Samenwerken, een ramp of een zegen; werken vanuit

Hoe komt het dat uw samenwerking met de één zo’n succes is en met de ander een regelrechte ramp?

U bent een uniek mens met uw eigen behoeften, verwachtingen en drijfveren. Dit unieke van u en van andere mensen, zorgt ook voor verschillen. Verschillen die voor u een kracht kunnen zijn, maar ook uw valkuil. Wilt u optimaal met anderen kunnen omgaan, dan is het belangrijk voor u om deze verschillen te kennen, te begrijpen en te onderkennen.

Het verschil tussen u en anderen komen onder andere voort uit uw drijfveren. Uw drijfveren bepalen met wie u wel of niet kunt samenwerken, hoe u communiceert, leidinggeeft, in welke omgeving u goed functioneert of waar u energie van krijgt.

Wat hebt u er aan om uw drijfveren te kennen?
– U voelt u bijzonder energiek! U weet namelijk waar u energie van krijgt en wat u energie kost. Hierdoor kunt u uw leven gaan richten op datgene waar uw energie van krijgt!
– U functioneert en presteert optimaal in uw werk en privé! U weet wat u in uw (werk) omgeving nodig heeft om goed te functioneren en kunt uw omgeving daar naar inrichten.
– Mensen vertrouwen u! U weet namelijk wat uw werkelijke gedrag is (wie u bent) en wat uw aangeleerde gedrag is en kunt er bewust voor gaan kiezen uzelf te zijn.
– Samenwerken en conflicten zijn geen probleem meer. U weet wat de drijfveren van uw collega’s zijn, waardeert deze en weet deze zo in te zetten dat iedereen volledig tot zijn recht komt.
– U leeft het leven dat u wilt leven. U weet welke effecten uw drijfveren op u als persoon hebben en kunt nu bewuste keuzes maken op basis van uw drijfveren.

Wilt u inmiddels ook wel weten wat uw drijfveren zijn?
Is uw antwoord ja, dan nodigen wij u graag uit voor de tweedaagse training “Ken uw drijfveren”.

Tijdens deze training krijgt u op basis van uw eigen persoonlijke test, uw drijfverenprofiel. Het wordt u precies duidelijk wat uw sterke punten zijn en wat uw valkuilen. U gaat werken met paarden en leert welk gedrag past bij uw drijfveren en hoe effectief dit gedrag is. U zult het paard hierbij ervaren als een spiegel voor uw functioneren; eerlijk en zonder woorden ontvangt u feedback over uw gedrag en de authenticiteit daarvan. Het paard laat u precies zien hoe effectief uw acties zijn. Tijdens deze training leert u geen vaardigheden, modellen of theorieën die u kunt toepassen, maar u leert alles over uw eigen drijfveren die centraal staan in alles wat u doet.

Bent u klaar voor uw eigen leven?
Bent u klaar voor een optimaal energieniveau, voor duidelijke resultaten en een prettige samenwerking? En nog belangrijker: bent u er klaar voor om uw eigen leven bewust te gaan sturen? Is uw antwoord ja, wacht of twijfel dan niet langer en meldt u zich dan aan voor twee dagen die voor verandering gaan zorgen!

Locatie en datum
Wij ontvangen u graag op donderdag 23 en vrijdag 24 juni ons trainingscentrum aan de Larixweg 6 in Rheezerveen. U kunt twee hele dagen deelnemen van 9.00 tot 17.00 uur.

Kosten:
 Twee geheel verzorgde dagen, inclusief test, persoonlijk rapport, gebruik paarden en catering kost € 1.295,00 euro excl. btw.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de werking van drijfveren of het werken met de paarden of gewoon eens persoonlijk kennis maken, belt u dan gerust.

Deborah Smulders, Tel. 0642218578 of mail : info@beandbecome.nl
Tako Hofstra, Tel. 0651231522 of mail thofstra@segmentma.nl

Download hier de folder

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  In september 2020 komt Margrit Coates speciaal weer naar Nederland om een driedaagse workshop te geven over het helen van en communiceren met paarden. Tevens geeft ze een eendaagse workshop …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu