Jij bent het die zin geeft aan je leven

Levensvragen

Wanneer de antwoorden besloten liggen in jouw werkelijke zelf

Wat zijn levensvragen?
Wat maakt deze dag de moeite waard voor mij? Is dit werk nu werkelijk wat mij gelukkig maakt? Hoe geef ik zin aan mijn leven nu mijn partner er niet meer is. De vragen kunnen ook grootser zijn; wat is de zin van mijn leven? Wat is er na dit leven? Waarom maak ik dit allemaal mee? Levensvragen hebben de neiging om over zingeving te gaan. Daarom worden ze ook vaak zingevingsvragen genoemd.

Levensvragen kunnen ook over jezelf gaan; doe ik hier wel goed aan? Hoe ga ik met deze situatie om? Hoe moet het nu met mijn kinderen? Wat wil ik nog met de rest van mijn leven?

Antwoorden op de vragen vinden
Je merkt het waarschijnlijk al. Levensvragen zijn geen vragen die je snel of makkelijk beantwoordt. Dat komt omdat er vele antwoorden mogelijk zijn en alle uitkomsten goed zijn. De antwoorden op de vragen horen echt bij jou persoonlijk. Juist daarom kan het moeilijk zijn om antwoord te geven. Het is dan fijn hierover gesprekken te voeren met een professioneel begeleider die jou kan helpen ontdekken wat jij zou willen. Geen advies over wat je zou moeten denken of doen, maar een begeleiding die er op gericht is jou te helpen onderzoeken wat jij wilt denken, doen of geloven. Ik geloof dat alle antwoorden in jou zitten, maar soms kan het fijn zijn als iemand je even een spiegel voorhoudt of je helpt bijschijnen in donkere hoekjes. Ik help je graag bij dit proces, omdat ik geloof dat deze vragen van wezenlijk belang zijn voor hoe jij het leven ervaart en heel vaak bijdragen aan het vinden van rust.

Gesprekken aan huis
Het kan zijn dat je door omstandigheden aan huis gebonden bent. Dan kan ook naar je toe komen als je binnen een straal van 60 km om Hardenberg woont.

Werkwijze
Voel je welkom om contact op te nemen en de vragen te stellen die jij hebt. Dan kunnen we zien of dit iets is waar jij behoefte aan hebt en of ik de persoon ben die daar bij kan helpen. Als ik niet de juiste persoon ben, zal ik je dat eerlijk aangeven en verwijs ik je graag door naar voor jou meer passende organisaties. Voel je een klik, dan maken we op basis van jouw behoefte afspraken over hoe vaak we elkaar gaan zien en waar.

Tijdens deze gesprekken kan er rustig gezeten worden met een kop koffie of thee, maar de gesprekken kunnen ook plaatsvinden tijdens een wandeling, tussen de paarden, of op plekken die er voor jou toe doen.

Praktische informatie

Contact

0642218578 | info@beandbecome.nl

Tijden

In overleg

Locatie

Bruchterveld

Kosten

Een overzicht van de kosten wordt bepaald door wat jij zou willen en wordt gegeven na het eerste gesprek.