Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Workshop Animal Healing by Margrit Coates

Animals wants you to be happy. The least we can do is return the favour.

Vanuit een diepe verbinding met jezelf een helende en communicatieve verbinding met jouw huisdier aangaan om hem en andere huisdieren te helpen.  Dat is wat je leert tijdens deze 1 daagse workshop speciaal voor huisdieren, die wordt gegeven door Margrit Coates; auteur en één van Europa’s bekendste en baanbrekende healers voor dieren.

Dieren genezen met healing

Om dieren te helpen genezen door middel van healing en helende communicatie is een mindfull bewustzijn van energie noodzakelijk. Tijdens deze dag leer je daarom door middel van mindfullnes technieken te komen tot een innerlijke stilte in jezelf waar vanuit je de verbinding met het dier kunt maken en de helende energie kunt laten stromen. Je ontdekt hoe je deze helende energie kunt herkennen en ervaren en hoe je deze effectief kunt gebruiken voor dieren. Er is tijdens deze dag speciale aandacht voor het werken met honden, katten en kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s etc.

Inhoudelijke thema’s

Gedurende deze workshop leer wat healing is en waar dit precies over gaat, wat je wel moet doen en wat je niet kunt doen. Ook leer je over het verschil tussen het helen van mensen en dieren. Je leert hoe het unieke chakra systeem van dieren in elkaar zit en hoe deze verschilt van mensen. Je gaat leren en ervaren hoe het is om een diepe verbinding te maken met de healingenergie en de dieren tegelijkertijd door verschillende mindfullnestechnieken. Daarbij zijn focus, intentie en intuïtie van groot belang. Er worden case studies, gebaseerd op Margrit’s wereldwijde ervaringen, besproken en natuurlijk geeft Margrit zelf healingdemonstraties, zodat jij kan voelen en zien wat er gebeurt tijdens een sterke verbinding.

Voor wie is deze workshop
Deze workshop is voor iedereen die een groot hart voor dieren en heeft en op liefdevolle manier een diepere, intuïtieve verbinding met zijn dier wil leren aangaan. Je hoeft geen speciale trainingen of ervaringen te hebben. Wel moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Als je jonger bent, dan kan dit in overleg onder begeleiding van een ouder/ volwassene.

Hond meenemen

Er is deze dag een mogelijkheid om een hond mee te nemen, maar de plaatsen hiervoor zijn beperkt. Voel je het enthousiasme om jouw hond mee te nemen, wees je dan wel bewust dat de honden die er bij zijn, ook deelnemen aan de demonstraties die Margrit geeft en de oefeningen door de deelnemers.

Het is daarom belangrijk dat deze honden vriendelijke en sociaal met mensen en andere honden zijn. Ze moeten zich kunnen laten aanraken door andere mensen. En vanzelfsprekend moeten de honden voorzien zijn van de reguliere jaarlijkse enting.

Praktische informatie

Wanneer: 1 oktober 2020
tijd: 9.00 – 16.00 uur
Locatie: Overijssel
Prijs : 320,65 euro incl BTW. Lunch, drinken en versnaperingen

Aanmelden

Aanmelden doe je door het inschrijfformulier te printen en terug te mailen of te scannen en terug te sturen.

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  In september 2020 komt Margrit Coates speciaal weer naar Nederland om een driedaagse workshop te geven over het helen van en communiceren met paarden. Tevens geeft ze een eendaagse workshop …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu