Je weet nooit wie je kunt zijn, tot je het geprobeerd hebt.

Wie ben ik?

Wanneer heb je besloten wie je bent en hoe actueel is dit nog?

Er komt een moment in het leven waarop je jezelf in de spiegel aankijkt en de vraag stelt, wie ben ik nu eigenlijk? Of: “is dit het nu?”
Je hebt een baan, misschien een relatie en een gezin. Je neemt de rol in van werknemer, kind, ouder, partner, collega, opa of oma… Je leidt je leven en hebt het goed, maar… is dit het nu? Wat wil ik nu eigenlijk echt? Ben ik gelukkig? Wat vind ik echt belangrijk? Leef ik het leven dat ik wil leven?

Zo maar wat vragen waar je mee te maken kunt krijgen. Geen eenvoudige vragen, omdat we als kind allerlei waarden, normen en overtuigingen hebben meegekregen over het leven. En ook over onszelf! Deze overtuigingen zijn veelal bepalend voor het gedrag dat je laat zien, de keuzes die je maakt en dus het leven dat je leidt. Maar kloppen die overtuigingen over jezelf wel? Wie zou jij zijn zonder die gedachten die jij hebt over jezelf? En wat blijft er over als je alles weg laat wat je denkt dat anderen belangrijk vinden?

Vergroot je realiteit over wat mogelijk is, wie je kunt zijn; je bent oneindig, je mogelijkheden zijn oneindig. Blijf niet vastzitten in wie je denkt te zijn of wat je wel of niet kunt.

Wie kijk jij aan in de spiegel?

Echt gelukkig worden, doe je als je het leven leidt dat bij jou past. Als je leeft vanuit je hart, jouw passie, vanuit de waarden en normen die jij belangrijk vindt. Waar jij van gaat bruisen!

Werkwijze
Om te zijn wie je wilt zijn en dit te kunnen ervaren, is het noodzakelijk eerst te leren wie je nu bent. En dan vooral dat deel van jou dat onbewust je gedrag, je gedachten en je keuzes stuurt. Dit ontdekken en leren doe je door het weten (overtuigingen, denkbeelden, kennis), voelen (emoties en gevoelens) en doorvoelen (op alle niveaus begrijpen) aan elkaar te verbinden.  Je doet de kennis over jezelf op, je leert voelen in je lijf welke effecten iets heeft en je leert gevoel en kennis aan elkaar verbinden. Hierdoor leer je wat je doet en waarom. En daarmee ontstaat ook de keuze om het anders te doen als je dat zou willen. Dat is je voorrecht; je mag elke dag opnieuw bepalen wie je wilt zijn. Iedereen heeft het recht om echt gelukkig te zijn, jij ook!

De kracht van Deborah zelf zit ook echt in de combinatie van het voorhouden van deze spiegel in combinatie met het stellen van kritische vragen en toch ook een heel groot stuk sensitiviteit. Daar kun je gewoon niet omheen. Het is heel bijzonder om te zien hoe zij mij heeft geholpen om persoonlijk echt een ontwikkeling door te maken waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Laura Verheijden, Randstad

Meer informatie
Wil jij ontdekken wie jij bent om echt gelukkig te worden, neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Dit kan via de mail info@beandbecome.nl of telefonisch 0642218578. Spreek gerust de voicemail in als ik niet direct bereikbaar ben. Ik ben je dan zo snel mogelijk terug.

Praktische informatie

Datum

In gezamenlijk overleg

Tijden

Maandag, dinsdag en donderdag om 9.30, 11.00 of 14.00 uur

Locatie

Bruchterveld

Kosten

Voor individuele ontwikkeltrajecten wordt een voorstel op maat gemaakt.