Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Wie ben ik eigenlijk?

Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Er komt een moment in het leven waarop je jezelf de vraag stelt, wie ben ik nu eigenlijk? Of : “is dit het nu?” We hebben een baan, misschien een relatie en een gezin. We nemen de rollen in van werknemer, kind, ouder, partner, collega, opa of oma… we leiden ons leven en hebben het goed, maar… is dit het nu? Wat wil ik nu eigenlijk echt? Ben ik gelukkig? Wat vind ik echt belangrijk? Leef ik het leven dat ik wil leven?

Zo maar wat vragen waar je mee te maken kunt krijgen. Geen eenvoudige vragen, omdat we als kind allerlei waarden, normen en overtuigingen hebben meegekregen over het leven. En ook over onszelf! Deze overtuigingen zijn veelal bepalend voor het gedrag dat je laat zien, de keuzes die je maakt en dus het leven dat je leidt. Maar kloppen die overtuigingen over jezelf wel? Wie zou jij zijn zonder die gedachten die jij hebt over jezelf? En wat blijft er over als je alles weg laat wat je denkt dat anderen belangrijk vinden?

Echt gelukkig worden, doe je als je het leven leidt dat bij jou past. Als je leeft vanuit je hart, jouw passie, vanuit de waarden en normen die jij belangrijk vindt. Waar jij van gaat bruisen!

Wil jij weten wie jij bent? Wij helpen je dit graag, samen met de paarden, ontdekken. Jezelf ontdekken vanuit de verbinding en onvoorwaardelijke liefde die het paard jou kan geven.

Lees ook het artikel; Wat bezielt jou?