Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Stervensbegeleiding

Niemand verwacht het en toch overkomt het je…

Je bent ziek en je wordt niet meer beter. De toekomst die je dacht te hebben, is niet meer zeker. De tijd die je dacht te hebben om het weer goed te maken met dierbaren, is ineens zo veel te kort.Ziek zijn, brengt veel emoties met zich mee. Ieder verwerkt dat op zijn eigen manier. Soms kan het fijn zijn om bij bepaalde situaties wat hulp te krijgen. Hulp bij het begrijpen van je eigen emoties, hulp bij het oplossen van onverwerkte zaken, hulp bij het rouwen over de toekomst die er niet meer is, of bij het loslaten van wat je achter laat.Het paard is er voor jou om jou liefdevol te ontvangen met al je pijn, boosheid, het niet snappen, maar ook om de mooie momenten met jou te delen. Paarden zijn er voor jou vanuit liefde en verbondenheid zonder een agenda. Vanuit het hier en nu helpen ze jou bij wat jij nodig hebt.

Lees hier meer over Begeleiding bij ziekte

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  Helaas zijn wij genoodzaakt geweest te besluiten de drie dagen training van Margrit Coates alsnog te annuleren De EU is aan het stemmen over een standaardisatie waarbij de EU landen …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu