Groeien is niet groter worden,
maar bewust worden van je grootsheid.

De weg naar jezelf

Driedaagse retraite

Zit jij met vragen waar je geen antwoord op weet? Of loopt je vast in je leven en weet je niet hoe je weer in beweging moet komen? Sta je voor keuzes of het nemen van een besluit en weet je niet wat de juiste is? Ben je jezelf kwijt geraakt en lukt het niet om jezelf terug te vinden?

Dan zijn deze drie dagen speciaal voor jou. Drie dagen om de spirituele verbinding met jezelf te herstellen, verbinding te maken met je innerlijke wijsheid en antwoorden te vinden op vragen die jou bezighouden. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren coach waarbij meditatie en bezinning wordt afgewisseld met concrete oefeningen waarbij jij jezelf beter leert kennen en die je helpen begrijpen waarom het vinden van de antwoorden nog niet lukte.

Werkwijze
Ervaren is de weg naar binnen en staat centraal in de werkwijze. Er zijn verschillende meditaties op een dag waarin je wordt begeleid om de stilte in jezelf te verdiepen en de verbinding met jezelf te vergroten. Tussen de meditaties door ga je aan het werk met jouw vraag waarin je begeleid wordt door lichaamswerk, klankschaalsessies, rituelen, verbinden met paarden, natuur en een individueel gesprek.

Begeleiding
Je wordt tijdens deze drie dagen begeleid door Deborah Smulders, een intuïtief, bezield, non nonsense coach. Je mag een begeleiding verwachten waar sprake is van diepgang, spiritualiteit gecombineerd met praktische tools en concrete vragen of gesprekken. Je bent onderdeel van een kleine groep van maximaal 6 mensen waar alle ruimte is voor jouw proces.

Goed om te weten

  • De retraite vindt plaats in de landelijke omgeving Bruchterveld.
  • Om de rust te bewaren en de prikkels te minimaliseren is telefoon is niet toegestaan tijdens deze drie dagen.
  • Overnachten kan in de B&B’s in de directe omgeving. Wij adviseren om ook tijdens je verblijf in de B&B jouw stilte voort te zetten.

Meer informatie
Download de folder Retraite terug naar jezelf voor meer informatie.
Wil je weten of deze retraite iets voor jou is, voel je welkom om je vragen te stellen. Je mag mij bellen op 0642218578, mailen naar info@beandbecome.nl of via het contactformulier. Ik zie er in ieder geval er naar uit jou persoonlijk te mogen spreken.

Praktische informatie

Datum

Zie de agenda.

Tijden

We starten om 9.30 uur en eindigen om 16.30 uur.

Locatie

Bruchterveld

Kosten

€ 598,95 incl btw (€495,00 excl. btw) per persoon, inclusief lunch, drinken en trainingsmateriaal. Excl. Overnachting