Groeien is niet groter worden,
maar bewust worden van je grootsheid.

De weg naar jezelf

Driedaagse retraite

Het doel van deze driedaagse retraite is de spirituele verbinding met jezelf herstellen en daarin je innerlijke wijsheid en antwoorden vinden op jouw vragen.

Gedurende deze drie dagen staat jouw persoonlijke vraag centraal. Je gaat op zoek naar de antwoorden op je vragen door naar binnen te keren en weer verbinding te maken met je ziel; je werkelijk ik. Daar waar jouw innerlijke wijsheid is en de antwoorden op jouw vragen.

Werkwijze
Ervaren is de weg naar binnen en staat centraal in de werkwijze. Er zijn drie meditaties op een dag waarin je wordt begeleid om de stilte in jezelf te verdiepen en de verbinding met jezelf te vergroten. Tussen de meditaties door ga je aan het werk met jouw vraag waarin je begeleid wordt door lichaamswerk, klankschaalsessies, rituelen, verbinden met paarden, natuur en een individueel gesprek.

Begeleiding
Je wordt tijdens deze drie dagen begeleid door Deborah Smulders, een intuïtief, bezield, non nonsense coach. Je mag een begeleiding verwachten waar sprake is van diepgang, spiritualiteit gecombineerd met praktische tools en concrete vragen of gesprekken. Je bent onderdeel van een kleine groep van maximaal 6 mensen waar alle ruimte is voor jouw proces.

Goed om te weten

  • De retraite vindt plaats in de landelijke omgeving Bruchterveld.
  • Om de rust te bewaren en de prikkels te minimaliseren is telefoon is niet toegestaan tijdens deze drie dagen.
  • Overnachten kan in de B&B’s in de directe omgeving. Wij adviseren om ook tijdens je verblijf in de B&B jouw stilte voort te zetten.

Meer informatie
Wil je weten of deze retraite iets voor jou is, voel je welkom om je vragen te stellen. Je mag mij bellen op 0642218578, mailen naar info@beandbecome.nl of via het contactformulier. Ik zie er in ieder geval er naar uit jou persoonlijk te mogen spreken.

Praktische informatie

Datum

Zie de agenda.

Tijden

We starten om 9.30 uur en eindigen om 16.30 uur.

Locatie

Bruchterveld

Kosten

€ 598,95 incl btw (€495,00 excl. btw) per persoon, inclusief lunch, drinken en trainingsmateriaal. Excl. Overnachting