Het essentiële is onzichtbaar voor de ogen, maar voelbaar vanuit een diep innerlijk weten.

Intuïtieve&spirituele ontwikkeling

8 daagse training

Als mens zijn we verbonden met alles om ons heen. Of het nu andere mensen zijn, dieren, de natuur of voorwerpen, alles is energie. Wanneer je gevoelig bent voor energie staat je aura vaak erg open en ben je gewend om te vervloeien met anderen, zeker als er emoties zijn. Omdat het vaak onbewust gaat is het moeilijk te bepalen wie jij zelf nog bent en wie de ander is. Dit kan verwarrend zijn, maar ook erg belastend voor je. Jouw energie wordt onbedoeld vervuild door de energie van anderen. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld plotselinge vermoeidheid of stemmingswisselingen.

Uit deze verbondenheid komt ook jouw intuïtie voort. Door je te verbinden weet je dat iets goed is of juist niet. Je denkt aan iemand die juist op dat moment belt. Je weet dat er iets is met een dier zonder het wat of waarom te snappen. Soms is het moeilijk te vertrouwen op dit gevoel, omdat het uit het niets komt en niet altijd past bij wat je denkt. Toch is dit “weten” en “aanvoelen” een belangrijk onderdeel van het mens zijn.

Verbondenheid & zingevingsvragen
Het kunnen verbinden met alles om je heen is noodzakelijk om te voelen dat je onderdeel bent van een groter geheel en welke rol jij daar in hebt. Tijdens deze opleiding is het dan ook onvermijdelijk dat je met zingevingsvragen in aanraking komt. Vragen over het leven na de dood en het ervaren van de spirituele wereld, zijn onderdeel van deze opleiding. Door jouw intuïtieve weten te ontwikkelen, kun je beter voelen wat voor jou de juiste weg is in dit leven en wat je te doen hebt.

Als je met een grote aura en jouw chakra’s onbewust in de huid van een ander kruipt, weet je zeker dat je energetisch vervuild raakt en uiteindelijk zelf zult leeglopen.

Wat ga je leren
In deze training leer jij de verschillende onderdelen van je intuïtie en spiritualiteit ontwikkelen om zo bewuster te worden van energie en wat je daar mee kunt.

Gedurende 8 vrijdagochtenden in een kleine groep mag jij je volledig verbinden met jouw energie en die van anderen.

De onderwerpen die tijdens deze acht bijeenkomsten worden beoefend zijn:

  1. Verbinden met eigen energieveld en die van anderen. Onderscheid tussen deze twee kunnen maken.
  2. Energie voelen bij anderen en op voorwerpen om daar verder op in te voelen en uit deze energie concrete informatie te halen.
  3. Kleurenkennis, de energie van kleuren en invoelen op deze kleurenenergie.
  4. Kennis over de aura en het zien of voelen van de aura bij anderen.
  5. Contact met je eigen gids.
  6. Healing; helende energie laten stromen met behulp van de spirituele wereld en deze gebruiken voor mensen.
  7. Helende energie toepassen op dieren.
  8. Zelfzorg; Hoe zorg je goed voor jezelf, hoe blijf je in je eigen energie en verbonden met jouw krachtcentrum?

Praktische informatie
Vind je in het blokje onder deze tekst.

Inschrijven
Wil jij jouw intuïtie en spiritualiteit ontwikkelen, schrijf je dan in door het inschrijfformulier in te vullen.

Contact opnemen

Wil jij meer weten over de training, voel je welkom om contact op te nemen. Je mag mij bellen op 0642218578, mailen naar info@beandbecome.nl of via het contactformulier. Ik zie er in ieder geval er naar uit jou persoonlijk te mogen spreken.

Praktische informatie

Datum

Zie de agenda

Tijden

Van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Locatie

Bruchterveld

Kosten

€822,80 incl BTW, koffie, thee en lesmateriaal.