Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Healing and communications with Horses by Margrit Coates

Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

3 daagse workshop over het helen en communiceren met paarden gegeven door wereld meeste bekende healer van dieren; Margrit Coates. (Nog drie plekken vrij)

Information Margrit Coates 2022 in English

Direct inschrijven ga naar het inschrijfformulier

“Het paard vraagt ons naar binnen te gaan en samen een magisch moment te beleven en dat is een heel goede plek om te zijn.”

Tijdens deze unieke driedaagse workshop, gegeven door Margrit Coates, leer je hoe je vanuit een innerlijke rust en balans de helende energie kunt laten stromen en kunt inzetten om paarden te helpen.

Bij veel mensen leeft de wens om de band met hun paard te versterken of meer voor het paard te kunnen doen. Je voelt misschien al heel duidelijk wat het paard nodig heeft of juist niet en wilt dit verder ontwikkelen. Iedereen kan namelijk zijn paard helen en de helende energie waarnemen. Of deze heling effectief is, hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste is misschien wel je eigen innerlijke rust.

Hoe paarden zich verbinden met mensen

Paarden verbinden zich met andere dieren en mensen op een bijzonder diep niveau met het verlangen de mens te helpen zich te verzoenen met paarden, andere mensen en zichzelf. Omdat paarden erg gevoelig zijn, hebben ze het moeilijk met de onderbewuste onopgeloste emotionele problemen die mensen met zich meedragen. Hierdoor ontstaat onduidelijke communicatie en verwarrende signalen richting de paarden dat zowel een mentaal als emotioneel effect heeft op het paard gedurende de tijd die het paard met de mens doorbrengt.

Heling en communicatie met paarden

Wanneer je paarden wilt helpen door healing, is een diep niveau van bewustzijn van groot belang. Margrit Coates is een baanbrekende healer en communicator voor paarden en tevens een mindfulness teacher.  En dat is niet voor niets. In haar enorme hoeveelheid ervaring met het helen en genezen van paarden, was een innerlijke rust en vrede altijd het uitgangspunt voor een diep genezingsproces. Tijdens deze drie dagen leert ze je dan ook graag hoe jij een diep niveau van bewustzijn kunt bereiken en hoe dit van invloed is op het behalen van een hoog niveau van heling en communicatie met je paard. Je gaat ervaren dat je meer rust hebt, beter verbonden en minder innerlijke stress ervaart en uitstraalt op de dieren.

Paarden en energie

Paarden symboliseren de ziel en energie. Zij kunnen ons boven de mythes en gedachten doen uitstijgen die ons vasthouden in ons ego, waardoor we paarden echt gaan begrijpen. Paarden zijn erg oprecht en duidelijk. Ze communiceren continu over wat ze ervaren en nodig hebben. Om te kunnen voelen wat paarden voelen, moet je eerst kunnen voelen wat je zelf voelt.

Margrit leert je bewust te zijn van je eigen welzijn en de “bijwerkingen van ons mens zijn“ te herkennen en daarmee om te gaan. Ze leert je hoe je paarden in het middelpunt van jouw aandacht kunt laten zijn, zolang je met het paard bezig bent.

“Als we innerlijk in harmonie zijn komt de uiterlijke harmonie bij toverslag als vanzelf;  Het aha moment waarin je haast niet meer weet waar het paard eindigt en jij begint.”

Wat ga je leren

Gedurende deze drie dagen ga jij jezelf ontwikkelen en nog beter leren kennen, ontwikkel jij je intuïtieve healingsvaardigheden en zul jij jouw verbinding om te communiceren met paarden enorm verbeteren. Dat leert Margrit je op basis van mindfulness meditaties, ademhalingstechnieken en zelfbewustzijn vanuit je inner core. Natuurlijk leert je alles over het healen van paarden, jouw eigen soul voice en de helende communicatie met paarden Dit alles helpt je om je relatie met paarden te verbeteren en werkt natuurlijk ook door in een betere relatie met mensen.

Margrit zal je helpen om het leven met aandacht in het hier en nu – net als paarden doen – te verbeteren. Daardoor kun je beter omgaan met emoties, zul jij je rustiger voelen, meer tevreden vanuit een innerlijk gevoel van rust. Een gevoel dat nodig is om een sterke communicatie met je paard tot stand te brengen.

“Imagine what a wonderful world it would be if all humans listened to the guidance and wisdom on offer from the horse “  Margrit Coates © Connecting with Horses

Voorwaarden voor deelname

Om deel te kunnen nemen aan deze drie dagen is het van belang dat je een groot hart vol liefde voor paarden hebt. Ook je fysieke ervaring met paarden is belangrijk voor de veiligheid van de paarden en de medecursisten. Dat betekent dat je ervaring moet hebben in het omgaan, vasthouden verplaatsen van paarden waarbij je niet angstig bent.

De minimale leeftijd is 18 jaar. Ben je jonger en enorm gemotiveerd om deel te nemen, dan is dat in overleg mogelijk onder begeleiding van een ouder/ volwassene.

Wie is Margrit Coates

De Britse Margrit Coates is healer voor dieren die wereldwijd gevraagd wordt te helpen bij de genezing van dieren en het onderwijzen van het healen. Ze heeft baanbrekend werk verricht door als eerste mens openlijk in haar boeken te schrijven over healing en het genezen van dieren door healing. Ze heeft hiermee healing en de communicatie met dieren in de openbaarheid gebracht waardoor het vandaag de dag toegankelijk is en veel besproken wordt door mensen over de hele wereld. Haar ervaringen met alle dieren – paarden, honden, egels, olifanten, chimpansees, vogels, katten etc. – zijn ongelooflijk indrukwekkend. Haar openheid om meer aandacht voor het bewustzijn en het leed van dieren te vragen is zowel vertederend als imponerend. Het is een voorrecht om van deze vrouw te mogen leren.

Praktische informatie

Data: 9, 10 en 11 september 2022
Tijden: 9.30 – 16.30 uur
Plaats: Overijssel
Kosten: € 961,95 incl. Btw, drinken, lunch en versnaperingen.

Mogelijkheid tot meenemen eigen paard is beperkt en gaat in overleg. De kosten hiervan worden apart afgerekend bij de betreffende locatie.

Aanmelden doe je door het Inschrijfformulier in te vullen.