“Je hoeft niet op zoek naar zelfliefde.
De barrières oplossen die dit tegenhouden is voldoende”

Particulieren

Coaching | Training | Therapie

Hoe ziet jouw leven er uit als jouw probleem is opgelost?

Weet dat er altijd hoop is op verbetering!

Ieder leven kent veranderingen met hoogtepunten en dieptepunten. Daarbij hoort ook pijn. Pijn is onvermijdelijk in het leven. Hoe je omgaat met pijn is wel een keuze die je hebt. Als je de lessen kunt leren uit jouw pijn, hoeft pijn geen lijden te worden.

Toch zijn er veel mensen die met pijn rondlopen die tot uiting komen in hun gedrag, hun denken, hun voelen en die keuzes beïnvloeden. Er ontstaan problemen, vaak terugkerend, en je weet op den duur niet meer goed hoe je dit moet oplossen. Je hier bewust van zijn en hulp zoeken is een super belangrijke stap om jouw doelen te bereiken. Elke reis begint ten slotte met de eerste stap. Vanuit mijn liefde voor mensen, help ik je hier graag bij.

Als je leert wat je doet en waarom je het doet, ontstaat er een keuze om het anders te doen. En dat biedt hoop en mogelijkheden om het leven te leiden zoals jij dat graag zou willen.

Het biedt je de mogelijkheid om te leren omgaan met problemen en deze te voorkomen. Het leert je veilig voelen bij jezelf, bij wie je bent, zodat jij je krachtig voelt om de uitdagingen van het leven aan te kunnen. Wanneer je verbonden bent met je werkelijke zelf, kun jij je licht laten stralen, haal je voldoening uit het leven en voel je de kracht om het leven te leiden dat past bij wie jij bent.

Mijn wens voor jou is dat je dit mag leren en je weer vol vertrouwen voelt over jezelf en je leven.

Jij bent het die gelukkig mag zijn

Werkelijk jezelf kunnen zijn

Werkelijk geluk is niet iets dat je overkomt, het is iets dat je zelf creëert. Je komt zo veel mooie uitdagingen in je leven tegen. En die zijn echt niet allemaal leuk, maar ze brengen je wel wat. Ze geven je de mogelijkheid te leren over wie jij wilt zijn in verschillende situaties. Het polijst je waarden en normen net zo lang tot jij ze glashelder hebt. Als je kunt leven naar je eigen waarden en normen in verbinding met wie jij bent, ongeacht de situatie, komen er steeds meer momenten waarop jij je realiseert dat je gelukkig bent. Gelukkig met jezelf, gelukkig met je leven en de mensen om je heen. Wil jij dit geluk ervaren? Onderneem dan actie en creëer dit. Word je bewust van je leven, bewust van jezelf en creëer een open, lerende nieuwsgierige houding naar wat het leven je te brengen heeft en wat je kunt leren over jezelf. En bovenal, geniet van dit proces. Want zoals Confucius al zei; “de weg is je bestemming”.

Liefde voor jezelf ontwikkelen, maakt je gelukkig!

Warme woorden

Dit is hoe anderen de begeleiding hebben ervaren

Weten, voelen, doorvoelen is bewustwording.
Bewustwording is groeien als mens

Geïnspireerd worden

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief met de nieuwste artikelen en podcasts in je mailbox.

Artikelen & Podcasts

Meditatie je weg vinden

Meditatie je weg vinden Wil je de ingesproken versie van deze meditatie luisteren ga dan naar de podcast hieronder en selecteer de meditatie je weg vinden. Eén van de manieren om je zelfverzekerd te [...]