Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Intensieve weektraining coachen met paarden

Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Speciaal voor mensen uit België, Duitsland, Engeland (en andere Europese landen) en voor mensen uit Nederland voor wie de afstand of tijd een probleem vormt, hebben wij de intensieve weektraining coachen met paarden.

In deze week ga je vijf dagen lang heel intensief met een kleine groep van maximaal 7 mensen het vak als paardencoach leren. In deze week ligt veel nadruk op de coachtechnieken, het gedrag van paarden op de juiste wijze gebruiken en jouw persoonlijke ontwikkeling als coach. Door het werken in een kleine groep is er ruimte om vragen te beantwoorden of andere onderwerpen te bespreken die belangrijk zijn in de ontwikkeling als paardencoach.

De training biedt jou een stevige basis om als coach paarden in te zetten in de begeleiding van jouw klanten.

Locatie
De training wordt verzorgd in Bruchterveld (Overijssel).

Aantal deelnemers
Minimaal 4, maximaal 6. Kwaliteit gaat bij het Be&become boven alles. Door het werken in kleine groepjes is er volledig ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. De intensieve samenwerking in een kleine groep zorgt voor veel emotionele veiligheid en leidt tot een optimaal groepsproces.

Wauw wat een belevenis. Op emotioneel gebied ben ik gegroeid, maar ook door het meteen in de praktijk brengen, integreer je het coachen met paarden snel. Dank je wel! Nienke

Aantal dagen
Vijf dagen van 9.30 uur tot 16.30 uur

Kosten
Kosten van deze intensieve weektraining zijn € 1295,00. excl. BTW . Het opleidingsbedrag is inclusief lunch, drinken, versnapering en lesmap en certificaat van deelname.

Toelatingsvoorwaarden
Om deel te kunnen nemen aan deze intensieve training is ervaring met met verschillende paarden een vereiste en ben je al werkzaam als coach, in opleiding tot coach of heb je op een andere manier ervaring in het begeleiden van mensen. De ervaring wordt getoetst tijdens het telefonisch intakegesprek dat na de aanmelding plaatsvindt. Tevens wordt er gekeken in het intakegesprek naar de motivatie voor het doen van deze training. Na het gesprek wordt aangegeven of de aanmelding door kan gaan.

Bij aanmelding ontvang je een overzicht van overnachtingsmogelijkheden en de literatuurlijst ter voorbereiding op deze week.

De groep en de omgeving waren veilig waardoor alles er mocht zijn, iedereen zoals hij is. Dank voor de heldere en concrete training! Het heeft mij als coach geholpen weer in mijn kracht te gaan staan. Als mens opent een nieuw begin. Dank je wel! Lara – www.kopenstaartcoaching.nl

lesweek 2022
16 t/m 20 mei

Inschrijven Ga naar inschrijfformulier

Dingen doorvoelen, leren voelen, wat zit er? De aangegeven leerstof, kennis van jou gaf me inzichten en mogelijkheden.  Deze week zijn er voor mij duidelijke stappen gezet, waardoor er nieuwe inzichten, perspectieven.. en zo veel meer is gegeven. Er zijn momenten die de paarden spiegelden, wat confronterend was, die ik nooit meer vergeet. Bedankt Cath. www.maisonrocaille.nl