Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Hoe maak jij je dromen waar?

Hoe maak jij je dromen waar?
Durf jij in utopieën te denken en de grenzen van de realiteit te overschrijden?

Veel van ons dromen en fantaseren over hoe het kan zijn. Deze dromen en fantasieën zijn een enorme bron van ideeën waarvan we (onbewust) gebruik maken en waar we anderen en onszelf mee enthousiasmeren.

Maar wanneer vind jij een droom mooi genoeg om het waar te maken. Of blijft het bij dromen en bedenk je reden (de zogenaamde realiteit) waarom het niet mogelijk is jouw droom waar te maken?

Alle grote daden en uitvindingen zijn ooit begonnen met een droom.

Wat is de droom die jij hebt laten uitkomen en waarmee jij jezelf en anderen inspireert. Deel jouw dromen en realiteit met ons en inspireer door te reagageren op dit bericht!

Mijn droom startte met het idee dat ik de twee dingen waar ik het liefste mee bezig ben, wilde combineren; mensen ontwikkelen en met paarden bezig zijn. Nog tijdens fantaseren kwam ik de opleiding tot paardencoach tegen. Om de fantasie wat te stimuleren ben ik die opleiding gaan doen. Het duurde nog enkele maanden voordat ik mijn droom helemaal helder had, maar toen ben ik het gaan realiseren. Ik begon mensen op de hoogte te brengen van mijn droom die inmiddels vorm had gekregen in concrete plannen. Ik zocht een locatie waar ik mensen met behulp van paarden kon trainen. Dat was nog maar amper geregeld, toen mijn eerste klant zich aandiende. Zo’n eerste klant blijft speciaal. Dit bedrijf bood mij de kans om van mijn droom waarheid te maken. Ik heb vervolgens mijn baan opgezegd om al mijn energie in het realiseren van mijn droom te stoppen. Inmiddels heb ik een brede klantenkrijg en geniet ik alle dagen van mijn werken met mensen en paarden.

Ben ik nu klaar met dromen? In tegendeel zelfs. Ik weet dat ik mijn dromen waarheid kan laten worden. Mijn volgende droom is zich al weer aan het vormgeven; een mooie trainingslocatie met stallen en een binnenmanege waar ik mijn activiteiten verder kan vormgeven. Werk aan de winkel dus.

Ik ben heel benieuwd naar jouw dromen en het realiseren daarvan!! Breng anderen op ideeen en deel jouw ervaring met ons.

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  In september 2020 komt Margrit Coates speciaal weer naar Nederland om een driedaagse workshop te geven over het helen van en communiceren met paarden. Tevens geeft ze een eendaagse workshop …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu