Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Herken hoog sensitiviteit

Veel mensen vermoeden dat ze hoog sensitief zijn of kennen iemand waarvan ze denken dat die Hoog sensitief is. Hoog sensitivteit is een mooie waardevolle eigenschap. Echter wordt het door veel meer mensen als een last en vervelend ervaren dan dat ze het iets positiefs vinden. Dat komt deels doordat hoog sensitiviteit niet wordt herkend en vaak als pietluttig, zeurderig of verlegen wordt afgedaan.

En daarvoor is deze workshop. Wat is nu eigenlijk hoog sensitiviteit? Wat zijn de kenmerken van deze mooie eigenschap? En hoe voorkom je overprikkeling van hoog sensitieve mensen. Deze workshop staat in het teken van bewustwording van wat hoog sensitiviteit (ook wel hoog gevoeligheid genoemd) is.

Wanneer

Neem contact op voor actuele data
Waar
Hardenberg

Aantal deelnemers
Min 8, max 20

Kosten
95 euro per persoon (incl. BTW), koffie, thee , werkbladen en syllabus.

Aanmelden of meer informatie
Wilt u meer informatie over de workshop inhoudelijk of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@beanbecome.nl of te bellen naar tel. 0642218578

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  In september 2020 komt Margrit Coates speciaal weer naar Nederland om een driedaagse workshop te geven over het helen van en communiceren met paarden. Tevens geeft ze een eendaagse workshop …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu