Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Healing for horses and Pets Margrit Coates

In september 2020 komt Margrit Coates speciaal weer naar Nederland om een driedaagse workshop te geven over het helen van en communiceren met paarden. Tevens geeft ze een eendaagse workshop over de heling en communicatie met huisdieren.

Deze dagen zullen geheel anders zijn dan voorgaande jaren. Als healer heeft Margrit ervaren hoe belangrijk het is om vanuit een innerlijke stilte verbinding te maken met dieren. Om te komen tot deze innerlijke stilte is het belangrijk om je eigen persoonlijke thema’s te kennen afwezig te laten zijn tijdens het contact met dieren. Om een goed healer en communicator met dieren te zijn, zijn mindfullnes technieken belangrijk om te komen tot een pure zielsverbinding zonder tussenkomst van het ego. Margrit wil je dit dolgraag leren, zodat meer paarden en huisdieren de healing kunnen ontvangen die ze nodig hebben.

Meer informatie over de driedaagse workshop healing voor paarden
Meer informatie over de eendaagse workshop healing voor huisdieren

 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »
 • De kracht van vreugde in een organisatie

  Vreugde is een fundamentele emotie. Toch ligt de nadruk in de wijze waarop we mensen aansturen, maar ook in psychologisch onderzoek en in coaching of therapie vaker op verdriet, angst …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu