Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Healing for horses and Pets Margrit Coates

Helaas zijn wij genoodzaakt geweest te besluiten de drie dagen training van Margrit Coates alsnog te annuleren De EU is aan het stemmen over een standaardisatie waarbij de EU landen per direct het recht hebben om reizigers te verplichten om voor 10 dagen in quarantaine te gaan.  Reizigers van landen met meer dan 50 gevallen per 100.00 mensen kunnen per direct tot zelfisolatie verplicht worden. Nederland behoort met 69.2 per 1000.000 mensen tot deze groep landen evenals veel andere EU landen. Nederland heeft dan ook voor dit voorstel gestemd. Dit weekend wordt verwacht dat er meer aankondigingen komen. Super spijtig voor ons, want dat zou betekenen dat Margrit verplicht kan worden om 10 dagen in een hotel te zitten voordat ze kan doen wat ze komt doen of voor ze naar huis kan. Dat risico kunnen we niet nemen.

Ongelooflijk balen.. alles was voorbereid en we hadden er enorm veel zin in. Maar we kijken na de winter hoe de overheid dan op de Corona heeft gereageerd, welke regel actief zijn en wat we kunnen plannen. We houden jullie daar ook zeker van op de hoogte.

Ik hoop persoonlijk dat haar boeken jullie al kunnen inspireren en dat we elkaar volgend jaar alsnog live gaan ontmoeten.

 

In september 2020 komt Margrit Coates speciaal weer naar Nederland om een driedaagse workshop te geven over het helen van en communiceren met paarden. Tevens geeft ze een eendaagse workshop over de heling en communicatie met huisdieren.

Deze dagen zullen geheel anders zijn dan voorgaande jaren. Als healer heeft Margrit ervaren hoe belangrijk het is om vanuit een innerlijke stilte verbinding te maken met dieren. Om te komen tot deze innerlijke stilte is het belangrijk om je eigen persoonlijke thema’s te kennen afwezig te laten zijn tijdens het contact met dieren. Om een goed healer en communicator met dieren te zijn, zijn mindfullnes technieken belangrijk om te komen tot een pure zielsverbinding zonder tussenkomst van het ego. Margrit wil je dit dolgraag leren, zodat meer paarden en huisdieren de healing kunnen ontvangen die ze nodig hebben.

Meer informatie over de driedaagse workshop healing voor paarden
Meer informatie over de eendaagse workshop healing voor huisdieren

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu