Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Training leiderschap met paarden

Become an exeptional leader; een training leiderschap voor mensen die echte leiders willen zijn.

Effectiviteit van leiderschap wordt vooral bepaald door de vraag of een persoon zichzelf is en authentiek handelt. In deze training leiderschap kijken we door middel van paardencoaching naar uw natuurlijke manier van leidinggeven en het effect daarvan. Paarden leven in kuddes en zijn afhankelijk van hun leiders. Wanneer u tijdens de paardencoaching met het paard in contact komt, zal het bekijken wat voor u en het paard de meeste veilige situatie is. Bent u een leider, dan zal het paard u ook als zodanig erkennen en u volgen. Is dat niet het geval, dan zal het paard zelf leider blijven en u beschermen.

Maar wat is dan leiderschap? Tijdens het coachen met paarden, gaat u door de reflectie van het paard, antwoord krijgen op deze vraag. Wat maakt u een leider? An exeptional leader? Paardencoaching leert u meer over leiderschap dan wat dan ook. Het is confronterend, dat zeker. Maar omdat het paard zo eerlijk en zuiver op u reageert, is het een prettige en bijzonder waardevolle confrontatie.

In de training leiderschap kijken we ook naar onderwerpen als kernkwaliteiten in de relatie tot leiderschap. Kortom een verhelderende training die u zeker heel waardevolle inzichten gaat geven over uzelf en uw leiderschap.

I Informatie over detraining Leiderschap

“Denk zelf en laat anderen ook genieten van het voorrecht dit te doen!”

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  Helaas zijn wij genoodzaakt geweest te besluiten de drie dagen training van Margrit Coates alsnog te annuleren De EU is aan het stemmen over een standaardisatie waarbij de EU landen …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu