Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Maatwerk spiegelen met paarden

Ieder bedrijf is uniek, net als ieder ontwikkelingsproces. Daarom biedt Be&Become ook maatwerk dat volledig is afgestemd op de fase waar een organisatie op dat moment in zit. Een teamtraining met paarden is een leerzaam proces waar de confrontatie met problemen niet uit de weg wordt gegaan. Het doel is de beoogde veranderingen in het team te realiseren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ervaren teamtrainers die naast het coachen met paarden, ervaren en opgeleid zijn in verschillende vormen van team- en groepscoaching.

Ook een gezellig teamuitje is mogelijk. Wij kunnen daarbij samenwerken met verschillende organisaties. Op deze manier bieden we u de mogelijkheid uw eigen dag samen te stellen. Dit kan variëren van een gezellig teamuitje, waarbij u een sessie met de paarden combineert met een workshop fotografie tot een stevige dag van teambuilding waar u de sessie met paarden combineert met bijvoorbeeld een training competentiegericht werken. Er zijn veel combinaties mogelijk en wij nemen die zorg graag voor u uit handen.

Een dag spiegelen met paarden kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met:

Gezellig
– Linedancing
– Een barbeque
– Mennen
– Kookworkshop

Serieus
– Drijfveren
– Gedragsprofielen
– NLP
– Eigen trainingsprogramma

Heeft u andere wensen, dan organiseren wij dit voor u!

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  Helaas zijn wij genoodzaakt geweest te besluiten de drie dagen training van Margrit Coates alsnog te annuleren De EU is aan het stemmen over een standaardisatie waarbij de EU landen …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu