Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Kwaliteit in dienstverlening

In een markt waarin afnemers hoge eisen stellen, de crisis gaten slaat in inkomsten en het vertrouwen van consumenten in commerciële dienstverleners een serieuze deuk heeft opgelopen, wordt het aangaan van relaties vanuit authenticiteit steeds belangrijker. Het herstellen van vertrouwen om relaties voor langere termijn aan te gaan. Tijdens een workshop met paarden draait het om contact maken, een waardige relatie aangaan, vertrouwen opbouwen en zo leider worden over uw relaties. Dit alles gebeurt vanuit authenticiteit. In deze training maken we gebruik van paarden in het coachen. Paarden werken alleen samen als zij volledig vertrouwen hebben in hun partner. De wijze waarop er contact wordt gemaakt met het paard, een relatie wordt aangegaan en wordt samengewerkt, geeft een serieuze kijk op eigen vaardigheden.

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  Helaas zijn wij genoodzaakt geweest te besluiten de drie dagen training van Margrit Coates alsnog te annuleren De EU is aan het stemmen over een standaardisatie waarbij de EU landen …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu