Accepteer wat je niet kunt veranderen en verander wat je niet kunt accepteren.

Individuele begeleiding

Wat gebeurt er als jij vandaag kiest voor jezelf?

Het leven biedt voortdurend uitdagingen waardoor er soms momenten ontstaan dat medewerkers vastlopen. Dit kan zowel op het werk zijn, privé of beide .

Hoe vervelend dit ook kan zijn voor de organisatie, uitdagingen geven ook de kans om te groeien, te leren over jezelf en daar weer krachtiger door te worden!

Het geeft mensen de mogelijkheid te ontdekken wat ze gelukkig maakt, wat hen drijft en hoe zij zichzelf kunnen zijn. Als ze dit vervolgens in de organisatie kunnen toepassen, heeft de organisatie daar zeker baat bij.

De uitdaging aangaan
Soms blijkt dat de organisatie niet meer de juiste is, dan is het juist goed dat iemand dat weet. Daardoor kan er afscheid genomen worden en een beter passende plek gezocht worden. Om zo ver te komen, moet de uitdaging van persoonlijke groei wel aangegaan worden om. Het is bijzonder effectief dit te doen onder begeleiding van iemand die objectief is, het beste voor iedereen wil, een spiegel kan voorhouden, motiveert en uitdaagt te groeien.  Vanuit mijn oneindige interesse in mensen en mijn passie om zo veel mogelijk mensen te laten ontdekken wie ze werkelijk zijn, help ik daar graag mee.

Waarmee medewerkers geholpen kunnen worden

 • Als een medewerker vastloopt en wil leren met de situatie om te gaan.
 • Als een medewerker steeds weer in dezelfde problematische situaties komt en wil leren hoe dit kan worden voorkomen.
 • Als een medewerker het idee heeft dat er meer moet zijn in het leven/ werk en daarnaar op zoek wil.
 • Als een medewerker de verbinding tussen denken en voelen wil herstellen.
 • Als een medewerker merkt dat onverwerkte situaties of trauma’s uit het verleden te veel invloed hebben op het nu.
 • Als een medewerker assertiever wil worden of meer zelfvertrouwen nodig heeft.
 • Als een medewerker het gevoel heeft op een kruispunt te staan en wil weten welke afslag hij moet nemen.
 • Als een medewerker met verlies te maken heeft gehad en weer wil leren hoe hij met zijn werk om kan gaan.
 • Als een medewerker wil leren wat zijn grenzen zijn of hoe hij deze moet aangeven.
 • Als een medewerker met vragen zit waar hij hulp bij nodig heeft om ze te beantwoorden.
 • Als een medewerker op zoek wil naar wie hij werkelijk is.

Bovendien is ze een kei in het zien van verbanden en onderliggende patronen en zeer helder in haar communicatie waardoor je direct tot de werkelijke kern komt. Deborah: heel hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van zo’n wezenlijke persoonlijke groei!
Vrouwkje Kuiper, Randstad

Werkwijze
In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we eerst waar de medewerker precies tegen aan loopt en wat hij graag zou willen dat er verandert. Dit gesprek kan eventueel ook gevoerd worden met een leidinggevende er bij. Op basis daarvan maak ik een persoonlijk voorstel van wat er nodig is om de gestelde doelen te bereiken. Zo weet zowel de medewerker als de betrokken persoon uit jullie organisatie, precies van tevoren wat jullie kunnen verwachten. Ook de begeleiding zelf wordt per sessies volledig op de persoon afgestemd. Er zijn verschillende werkvormen die ingezet kunnen worden. In de begeleiding gaan we vanuit het weten, voelen en doorvoelen principe aan het werk. Iemand doet de kennis over zichzelf op, voelt in zijn lijf welke effecten iets heeft en leert het begrijpen door gevoel en kennis aan elkaar te verbinden. Hierbij gaan we heel intuïtief aan het werk en zetten we werkvormen in die het meest passend zijn op dat moment en bij het onderwerp. De medewerker leert zichzelf dus ontzettend goed kennen, waardoor er keuzes ontstaan om het anders te doen. Hij krijgt praktische tools die hij kan inzetten in zijn dagelijks leven om de veranderingen ook daadwerkelijk door te voeren.

Contact opnemen

Schieten er mensen door je hoofd voor wie deze manier van werken goed zou zijn? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden of om contact om kennis te maken? Voel je dan welkom om contact op te nemen. Je mag mij bellen op 0642218578, mailen naar info@beandbecome.nl of via het contactformulier. Ik zie er in ieder geval er naar uit jou persoonlijk te mogen spreken.

Praktische informatie

Datum

In gezamenlijk overleg

Tijden

Maandag, dinsdag en donderdag om 9.30, 11.00 of 14.00 uur

Locatie

Bruchterveld

Kosten

Voor individuele ontwikkeltrajecten wordt een voorstel op maat gemaakt.