Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Zingeving en spiritualiteit in organisaties

Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Zielsverbondenheid of een aangeleerd masker
Wat heb jij liever?

Steeds meer managers zien de waarde en noodzaak in van medewerkers die verbonden zijn met wie ze werkelijk zijn. Geen aangeleerd gedrag, geen masker of de schone schijn ophouden om maandelijks een salaris te kunnen innen, maar medewerkers die verbonden zijn met hun werkelijke waarden en drijfveren vanuit een diep geloof en vertrouwen in wie ze zijn.  Juist deze mensen weten het verschil te maken in organisaties.

Zij staan in hun kracht, zijn van binnenuit gemotiveerd en weten welke kwaliteiten ze in kunnen zetten om van hun werk een succes te maken. Zou je meer van dit soort medewerkers in je organisatie willen hebben? Onder begeleiding van een professioneel, bezield, intuïtief, spiritueel no nonsens coach, krijgen jullie medewerkers inzicht in wie ze zijn en nog kunnen worden.

Zweverig of juist concreet
Spiritualiteit in het bedrijfsleven

Spiritualiteit is de innerlijke beleving die een mens met zijn geest waarneemt. Niet zweverig, maar hele concrete gevoelens, ervaringen en belevingen die direct van invloed zijn op gedrag van mensen. De wijze waarop iemand iets ervaart, wordt grotendeels  bepaald door onbewuste, aangeleerde overtuigingen en gedragspatronen. Deze gedragingen en overtuigingen staan mensen in de weg hun werkelijk krachtige zelf te zijn met alle kwaliteiten die daarbij horen. Een gemiste kans voor organisaties als mensen met een gematigde motivatie hun werk doen, terwijl ze zich ook met enthousiasme en vol energie kunnen inzetten.

De weg naar verandering
Verlangens in beeld brengen

Spiritualiteit is ook mensen bewust maken van hun innerlijke drijfveren en hun verlangen naar voldoening. Het is juist dit verlangen dat zorgt voor de wil om te veranderen. Wanneer deze wil om te veranderen in beweging gezet wordt, dan ontstaan er concrete resultaten. Veranderen wordt door mij begeleid en geactiveerd door te werken vanuit intuïtie, gesprek, het werken met paarden, natuur, rituelen, lichaamsgericht werken (voelen) systemische opstellingen, werken met The Past Reality Integration of de Transactionele analyse. Doen wat nodig is om mensen in beweging te brengen en te laten groeien naar hun werkelijke, krachtige zelf.  Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn!

Vind jij zingeving ook waardevol voor jullie organisatie, twijfel dan niet en neem contact op voor een kennismakingsgesprek.