“Groeien als bedrijf, is springen in het onbekende, steeds weer.”

Bedrijven

Coaching | Training | Advies

Stralende medewerkers & een positief bedrijfsresultaat!

Vind jij het belangrijk dat mensen blij zijn met hun werk?  Of ben je op zoek naar het antwoord op de vraag; Wat  is van invloed op de sfeer, vermindering van verzuim, de cultuur, de productiviteit en natuurlijk de kwaliteit van de te behalen resultaten? Wauw, dan heb ik respect voor je. Want de wereld verandert ontzettend snel. We gaan van een economie gefocust op resultaat en winst naar een betekeniseconomie; een cultuur waarin mensen van betekenis willen zijn. Zeker jongeren, maar ook ouderen willen niet meer uitsluitend werken voor het geld. Ze willen iets bijdragen. Bijdragen aan een organisatie, maar liever nog bijdragen aan een betere wereld. Nu is het echter nog zo dat veel mensen zouden stoppen met werken als ze de kans kregen. Vind je het geen vreselijk idee dat de meeste mensen binnen jullie organisatie liever iets anders zouden doen? Hoe los je dat op?

Het probleem zit niet zo zeer in wat ze doen, maar in hoe ze hun werk beleven.

Mensen moeten zichzelf kennen, weten wat hen drijft, waar ze enthousiast van worden en wat hun passie is. Wanneer ze dit in hun werk leren toepassen, wordt hun werk zingevend, geeft het voldoening en werken ze vanuit passie. Werk wordt een zinvolle toepassing van hun leven waar ze zich graag voor in willen zetten, omdat het hen blij maakt.

Je kunt je vast zelf wel voorstellen welk verschil deze gemotiveerde medewerkers maken waar het gaat om de sfeer, vermindering van verzuim, de cultuur, de productiviteit en natuurlijk de kwaliteit van de te behalen resultaten in de organisatie.

Ben jij één van die visionaire mensen die gelooft in een betere wereld waarin medewerkers zich vanuit hun hart en verbondenheid inzetten voor jullie organisaties, dan lijkt het mij ontzettend fijn om kennis te maken en te zien hoe we onze kennis en ervaring kunnen bundelen om deze visie waarheid te maken voor jullie organisatie.

Bezieling in organisaties

De acht elementen van verandering

Ongeacht waar mensen of organisaties in hun ontwikkelproces zijn, heb je altijd te maken met de bewustwording van de acht elementen die horen bij verandering; ontwikkelen, doel&strategie, de mindset, bezieling, het manifesteren, verbinding, communicatie, en gezonde mensen. Als één van deze begrippen niet in orde is, stagneert de verandering. Als mensen stilstaan, staat de organisatie ook stil en verdwijnt de bezieling uit een organisatie. Helaas vaak vervangen door ontevredenheid en een klaagcultuur.

Om als organisatie te kunnen ontwikkelen, is het dus van belang dat de mensen die er werken zich ook ontwikkelen. Als dit niet gebeurt, ontstaat er een kloof tussen wat de organisatie wil bereiken en wat de medewerkers willen en kunnen bijdragen. Daarom is de essentie van alle training, begeleiding en advies gericht op bewustwording van de acht elementen van verandering.

Liefde voor jezelf ontwikkelen, maakt je gelukkig!

Warme woorden

Dit is hoe anderen de begeleiding hebben ervaren

Weten, voelen, doorvoelen is bewustwording.
Bewustwording is groeien als mens

Geïnspireerd worden

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief met de nieuwste artikelen en podcasts in je mailbox.

Artikelen & Podcasts

Meditatie je weg vinden

Meditatie je weg vinden Wil je de ingesproken versie van deze meditatie luisteren ga dan naar de podcast hieronder en selecteer de meditatie je weg vinden. Eén van de manieren om je zelfverzekerd te [...]