Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Be informed & Become Wiser september 2010

Wij delen graag zo veel mogelijk van onze kennis en ervaringen met u. Daarom geven wij met regelmaat een nieuwsbrief uit. Met deze keer de onderwerpen:

–  Hoe komt u ’s ochtends uw bed uit? Vol energie of moet u uzelf er uit slepen? Een artikel over uw persoonlijke drijfveren.

–  Bent u ook toe aan een persoonlijke APK? De ervaring van Ilse Hofstee, directeur van Oxygen Events.

– Of wilt u weten welk gedrag u laat zien en waar dat vandaan komt? Een nieuwe training waar bestaande testen om gedragsprofielen te maken wordt gecombineerd met de coachende kracht van paarden.

Be Informed & Become wiser!

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  In september 2020 komt Margrit Coates speciaal weer naar Nederland om een driedaagse workshop te geven over het helen van en communiceren met paarden. Tevens geeft ze een eendaagse workshop …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu