Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Authentic Intelligence ( 3 dagen leiderschap Frank

Wat zou het jou opleveren als jij als uniek lid van de kudde volledig vanuit je eigen kracht kan functioneren? En zo volledig bij kan dragen aan de kracht van de hele kudde? Dat jij en alle andere kuddeleden kunnen stralen vanuit authenticiteit! Zie je al voor je hoe sterk je zou zijn en welke resultaten je daarmee weet te bereiken? Hoeveel plezier je zou hebben in je werk en in het samenwerken? Of met hoeveel energie je aan het einde van de dag naar huis toe gaat?

Lees hieronde verder of download de folder

Dit is zeker geen droom of één of ander idealistisch plaatje. Dit kan ook voor jou keiharde werkelijkheid worden. Tijdens de driedaagse training Authentic Intelligence, ga je op zoek naar jouw authenticiteit; jouw emotionele intelligentie, jouw kernkwaliteiten en leiderschapskwaliteiten. Vanuit deze authenticiteit bepaal jij jouw plaats in de kudde. Vragen als welke rol neem ik in en welke weides wil ik begrazen zijn hierbij van essentieel belang. Ook ga je kijken naar de wijze van communiceren en de kudde om je potentieel optimaal tot zijn recht te laten komen. Gedurende de hele training wordt er continu een verbinding met de praktijk gemaakt, zodat je de inzichten die je in de kudde opdoet, bij thuiskomst daadwerkelijk en instinctief kan toepassen.

Werkwijze

Deze driedaagse training in Frankrijk wordt gekenmerkt door ervaren en beleven. Om daadwerkelijk in contact te komen met jouw kern, jouw authenticiteit, kan je drie dagen lang op het glooiende platteland van Frankrijk in het bijzijn van paarden jezelf herontdekken. Het paard is een bijzonder sensitief dier dat jou helpt om tot je kern te komen. Ze laten je zien wie je bent, wat je drijft en hoe je gelukkig en efficiënt kan functioneren.
Om een optimaal leerklimaat te creëren, wordt er gedurende de drie dagen ook aandacht besteed aan ontstressen. Een hoog stress level verhoogt het adrenalineniveau, waardoor leren voor mensen bemoeilijkt wordt. Door voor rust in lichaam en hoofd te zorgen, krijgt u de gelegenheid daadwerkelijk in contact te komen met uw werkelijke zelf en dit bewust te gaan verankeren.

Uitgangspunt

Het tot ontplooiing laten komen van de unieke individuele kracht van het individu als drager van het hele team als eenheid.

Voor wie is deze training bedoeld
Deze training is geschikt voor zowel individuen als teams die willen leven en functioneren vanuit hun authentieke kracht om zo energiek, succesvol maar vooral gelukkig te zijn in hun functie binnen hun team.

Talen
Nederlands, Frans, Engels, Duits en Italiaans (dit voor internationaal samengestelde teams)

Aantal deelnemers
M
inimaal 8 en maximaal 14

 

Waar en wanneer
Deze geheel verzorgde training wordt gegeven op 18, 19 en 20 april 2012 in het Equiboost Paardencoaching Center in Montmarault, Frankrijk.

Kosten
De kosten voor een open inschrijving bedragen 1949 euro per persoon (excl Btw). Daarbij is inbegrepen: transport vanaf vliegveld, logement, maaltijden, huur infrastructuur en paarden, training en evaluatie.
Bedrijven die hun voltallig team willen versterken dank zij deze training, kunnen rekenen op een speciaal teamtarief (vanaf 10 personen).

 

Meer informatie

Frankrijk en België

Anke Santens (Equiboost)

Tel. 0033 666081708

e-mail: anke@equiboost.com

Nederland en Engels sprekenden

Deborah Smulders (Be&Become)

Tel. 0031 642218578

E-mail: info@beandbecome.nl

Aanmelden

U kan zich aanmelden door het aanmeldformulier hier te downloaden en in te scannen of terug te mailen of per post terug te sturen.

Initiatiefnemers
De training Authentic Intelligence is een initiatief van Equiboost en Be&Become. Twee bedrijven met jarenlange ervaring in het begeleiden van managers en directieleden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hun jarenlange ervaring met en hun grote kennis van paarden, maakt dat zij deze bijzondere dieren op waardevolle wijze weten in te zetten bij hun trainingen. Voor meer informatie nodigen we u uit op www.equiboost.com en www.beandbecome.nl

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu