Wie ben ik, om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
"Return to Love", Marianne Williamson

Alg. Voorwaarden

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van de diensten van Be&Become, gelden daarvoor de Algemene Voorwaarden.

Download de algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Bedrijven Be&become(ook voor deelnemers die zich inschrijven voor workshops of  individuele trajecten volgen, betaald door hun werkgever)

Kwaliteitsverbetering

Een goed contact met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Toch kan het zijn dat u een klacht heeft. Be&become maakt gebruik van een onafhankelijke partner om klachten op te lossen. Wanneer u van mening bent dat u onzorgvuldig behandeld bent of dat bepaalde zaken anders hadden gekund voor u, dan heeft u de mogelijkheid dit kenbaar te maken.

Wij stellen het erg op prijs als u uw klacht persoonlijk met ons wilt bespreken. Zo kunnen wij kijken hoe we dit kunnen verhelpen. Wanneer u moeite heeft met een persoonlijk benadering, dan is het mogelijk om klacht via de klachtenfunctionaris kenbaar te maken. U kunt hiervoor Solopartners inschakelen. Dit kan telefonisch op nummer 085-2010140 of via mail op klacht@solopartners.nl.

 • Healing for horses and Pets Margrit Coates

  Helaas zijn wij genoodzaakt geweest te besluiten de drie dagen training van Margrit Coates alsnog te annuleren De EU is aan het stemmen over een standaardisatie waarbij de EU landen …Lees verder »
 • Oefenen met grenzen voor leidinggevenden

  Een somatisch besef van grenzen Een leidinggevende heeft op twee manieren te maken met grenzen. Het aangeven van eigen grenzen, dat onder druk van tijd en organisatiedoelen niet altijd makkelijk …Lees verder »
 • Boosheid in teams

  Boosheid is een van de basisemoties van de mens en ontstaat bijvoorbeeld doordat iemand over je grens is gegaan, wanneer je het gevoel hebt dat iets niet loopt zoals je …Lees verder »
 • Provocatief coachen met paarden

  Het provocatief coachen kan ingezet worden wanneer mensen zichzelf saboteren, dwarszitten en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen situatie of probleem. Het is een methode die de mensen bewust verwart …Lees verder »
 • Teamcoaching; Doelen en vormen

  Wat is het eigenlijk en met welk doel coachen we teams? Wanneer we het hebben over het coachen van teams dan hebben we het niet over het gezellige teamuitje met …Lees verder »

Wilt u op de hoogte blijven van informatie over paardencoaching of managementtopics, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.U kunt deze op ieder gewenst moment weer opzeggen.

Menu